Bel ons: 050-3130041

advies op maat!

Geen opgelegd interieuradvies of dwingende eigengereide fratsen. We zijn geen circusvoorstelling met jou in de hoofdrol. Je hebt ons niet nodig om te vertellen wat je mooi vindt, maar we kunnen je wel interieuradvies geven. Je helpen en begeleiden om de juiste keuzes te maken om vervolgens je eigen smaak vertaald te zien in het eindresultaat.

Wij zijn specialisten op het gebied van inrichting in Groningen en we leveren enkel kwaliteitsproducten. Wij bieden jou smaakvolle, stijlvolle en betaalbare oplossingen  voor jouw interieur, kleur, woninginrichting en slaapkamer ideeën. Altijd gratis advies. In tegenstelling tot dure stylisten en interieur ontwerpers bieden wij je gratis en vrijblijvend ideeën voor jouw woninginrichting.

 

 

 

SLAG_advies_1
SLAG_advies_2-2

realiseer jouw droominterieur

Wij helpen jong en oud met unieke woon-, studeer-, en slaapkamer ideeën. We geven interieuradvies aan gezinnen om exclusieve woonideeën voor de woonkamer te creëren. Ons team zal je adviseren over onze merken voor gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen op maat, jaloezieën, binnenzonweringen, tapijten, houten vloeren, verf, en het mengen van verf in diverse kleuren. We helpen je bij het realiseren van jouw interieurontwerp voor de babykamer, slaapkamer en zitkamer en werken samen met jou om tot een optimale oplossing te komen. je hebt de droom en samen zullen wij deze te realiseren. Benieuwd naar ons advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 050 313 00 41 of vul het contactformulier in.