Bel ons: 050-3130041

Multisol

Multisol is al meer dan 40 jaar hét merk in raamdecoratie dat staat voor kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Altijd speciaal op maat gemaakt met buitengewone aandacht voor detail.

Graag laten wij u kennis maken met deze collectie raamdecoratie. Met de producten van Multisol regelt u de door u gewenste lichtinval en verfraait u iedere kamer in uw huis. Hierbij hebben wij een breed aanbod aan producten, materialen, kleuren en stijlen.

Kies met oog voor het klimaat door voor duurzame en isolerende raamdecoratie te gaan. Multisol® werkt volgens internationale normen en biedt een ruim aanbod aan duurzame stoffen. Gerecyclede materialen en producten die verspilling tegen gaan vormen de basis van de duurzaamheidsvisie van Multisol.

De meeste warmte in huis gaat verloren via ramen. Zelfs met dubbel glas ontsnapt er nog altijd veel warmte. De juiste raamdecoratie kan er aan bijdragen om uw huis tot wel 25% beter te isoleren. Zowel in een koude winter als een in hete zomer draagt raamdecoratie bij aan een constante prettige leefomgeving.