Bel ons: 050-3130041

Eijffinger

Eijffinger, Decorating the World. Met uitgesproken en kleurige dessins op behang en interieurstoffen wil Eijffinger de wereld mooier maken. En dat doen wij bij Eijffinger al 145 jaar. In al die jaren is hun nieuwsgierigheid, creativiteit en hang naar vernieuwing onveranderd gebleven. Natuurlijk zijn zij geïnteresseerd in de woontrends; dé nieuwe kleur, dé nieuwe vorm of hét nieuwe materiaal. Maar hun interesse gaat verder. Ze kijken ook naar de grote bewegingen; waar staan we, wat drijft ons en waar gaan we naar toe? En vooral, hoe vertalen we dat naar ons interieur? 

We leven in een tijd van veranderingen. Mensen herbezinnen zich momenteel op vele vlakken. De economie zal op een andere manier benaderd moeten worden, de natuur vraagt om een andere aanpak. Ook de manier waarop we met en naast elkaar leven verandert. Kortom, er is nog een hoop onduidelijk, maar daardoor ook des te meer mogelijk.

Met de wegvallende zekerheden wordt er steeds meer van mensen zelf verwacht. Die zijn steeds beter geïnformeerd en kritischer. Ze zijn op zoek naar de producten die uitdrukking geven aan hun eigen identiteit. Van merken wordt dan ook een echt verhaal verwacht, eerlijkheid. Een merk moet zijn ‘naam’ kunnen waarmaken. Dat betekent, weten waar je voor staat en dat consequent uitdragen. Zodat mensen zich met jouw producten kunnen identificeren.

De medewerkers van Eijffinger werken dagelijks op vele manieren aan het decoreren van de wereld. Op de thuisbasis in Zoetermeer doorlopen de ontwerpen alle afdelingen, om uiteindelijk via het magazijn de hele wereld over te gaan. De vertegenwoordigers in binnen- en buitenland zijn het gezicht naar buiten en dragen de visie verder uit.

 

website: Eijffinger Behang