Bel ons: 050-3130041

Arte

Het merk Arte is opgericht in 1981 en staat bekend om de schitterende muurbekledingen die er gedurende de jaren op de markt zijn gebracht. Er is een grote variatie aan stijlen verkrijgbaar. Zo kan je er jouw woonkamer somptueus klassiek mee inrichten, maar het kan ook in de strakke ‘avant-garde’ stijl. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Het familiebedrijf Arte is geboren vanuit een visie voor schoonheid. Als ontwerper en producent van high-end muurbekleding streeft Arte ernaar deze passie voor esthetiek, vakmanschap en kwaliteit te vertalen in al haar activiteiten tot in de kleinste details.
 

VAN ALLE MARKTEN THUIS

De doordachte ontwerpen – soms uitbundig, soms ingetogen – maken de muurbekleding van Arte een veelzijdig sfeerelement voor zowel residentiële als openbare en hospitality-toepassingen.
 

DESIGN & RESEARCH

Arte is voortdurend op zoek naar innovatieve productiemethoden en kwaliteitsvolle, verrassende materialen zonder hierbij de trends uit het oog te verliezen.
 

DUURZAAMHEID

Wereldwijd pronkt Arte met haar edgy, extravagante, klassieke of exclusieve look, maar je kan maar echt stralen als ook je binnenkant schoon is. Sinds haar oprichting in 1981 neemt Arte initiatieven op diverse vlakken opdat het verhaal achter de muurbekleding net zo mooi is als wat aan de muur te zien is.